top of page
about-rifai-2.jpg

Történetünk

A Rifai 1948 óta hű maradt hagyományához, hogy autentikus élményt nyújtson vásárlóinak.

A bejrúti Mazraa utca szerény kezdeteitől kezdve, ahol házi pörkölt diót és magot kínáltak a libanoniaknak, a Rifai a nassolási élményt a libanoni kultúra, büszkeség és know-how ikonikus szimbólumává tette.

Az évek során a márka iparágvezetővé vált, amelynek öröksége a minőségre, az ízekre, az innovációra és a Libanon kínálatának legjobbjait népszerűsítő elkötelezettségre épült.

A Rifai kiterjedt helyben előállított termékkatalógusa sokféle ízt kínál minden alkalomra és életstílusra. A legmodernebb gyárban több mint 200 alkalmazott dolgozik, akik fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy olyan termékek széles választékát hozzanak létre, amelyek a nassolási élményt magasabb szintre emelik.

 

Céljaink

Célunk, hogy egyedülálló nassolási élményt kínáljunk azáltal, hogy világszerte megosztjuk szenvedélyünket a libanoni snack-ek és magvak iránt.

Kiváló minőségű és autentikus dióféléket és magvakat gyártunk, amelyek egyedi ízeket adnak a hétköznapi vagy ünnepi pillanatokhoz. A gazdag libanoni örökségünket az innováció iránti elkötelezettségünkkel ötvözve, minden életstílushoz a legmegfelelőbb termékeket ajánljuk.

 

Értékeink

Örökség: 1948-as alapításunk óta a kiváló minőségű libanoni harapnivalók világszerte elismert szimbólumává váltunk. Mély gyökereink, gazdag történelmünk és a hagyományos receptekhez való hűségünk nagy büszkeséggel tölt el bennünket.

Minőség: Teljesen természetes termékcsaládunk a legjobb minőségű összetevőket használja, és megfelel a nemzetközi minőség-ellenőrzési és vizsgálati szabványoknak.

Változatosság: A 800 egyedi termék kínálatával változatos áruválasztékunk minden ízlést és preferenciát igyekszik kielégíteni.

Innováció: Könyörtelen innováción és önmagunk felülmúlásának szenvedélyén keresztül folyamatosan frissítjük termékkatalógusunkat, miközben új kínálattal lepjük meg vásárlóinkat.

Rifai - Company Profile 2022 d.png
Rifai - Company Profile 2022 l.png
Rifai - Company Profile 2022 g.png
Rifai - Company Profile 2022 r.png

Dolgozzunk együtt!

  • Facebook
  • Instagram

Keress minket, ha tudsz angolul és szeretnél Magbutikunkban dolgozni!

Aktuális állásaink:

Magbutik eladó - Aréna Mall (fiatal, alapfokon angolul beszélő, pályakezdő lányok jelentkezését várjuk)

Köszönjük a jelentkezést!

bottom of page